Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant Bitter – Njet

Jag är inte bitter, någonstans. Aldrig, inte en chans, att jag är Tant Bitter. Jag har levt mina år, med mycket innehåll. Allt från bus, och vackert väder. Tagit nattdopp i havet, utan kläder. Levt livet, och inte haft på något koll. Jag har även levt i svart och mörker, trott att jag var död. Slagen, utan bostad och mat, varit utan arbete, ej haft inkomst för mitt levebröd. Jag har upplevt smicker, och förtjusning. Och middagar med par. Har fått höra, att jag är underbar. Jag har också sett en tjusning, med att vara singel nu på äldre dar. Jag är inte bitter, någonstans. Aldrig, inte en chans, att jag är Tant Bitter. Jag har varit förälskad, och bedragen. Bott i lägenhet och villa. Har varit sambo och gift, men då mitt jag var stilla. Nu vänder det, och jag växer. Är ej av mitt förflutna slagen. Jag är inte bitter, någonstans. Aldrig, inte en chans, att jag är Tant Bitter.

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale