Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar kring flirt, chatt, sex och sexism


Tango vs Rock

Mitt mentala raffset kan öppna upp ditt hemliga sinne. Om du bara visste, vad jag kan välja detaljerade ord, som kan få liv i din lilla pinne. Jag kan väcka dina fantasier till liv, och ruska om ditt inre. En erotisk uppslagsbok, med väl valda snuskiga ord, som gör ”han” allt annat än mindre. Jag kan beskriva allt från en ”tangobalett”, som snurrar din värld. Eller dra till med en ”rockrecension”, som verkligen hårdnar ditt svärd. Jag är en expert med mitt vokabulär. Behövs inga bilder och ljud i camen där. Blott skrivna ord allena, får dig ur balans. Men om detta du aldrig får höra, inte en chans. Jag vet att jag duktigt med bokstäver författar. Skräder ej orden, som gör dig hård, ja du fattar. Får man vara snuskig på nätet. Ett socialt forum som Facebook, så ej förmätet. Om jag som kvinna, skriver orden som banna. Om jag vågar och retas, med provokationer så sanna. Om karusellen din väcks av mina ords magi. Vad är nästa steg, vad är min strategi. Får man lova att skriva snuskiga ord som väcker fantasier. Får man lov att röra om i grytan, eller ska jag låta ”blier”?

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-18 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale