Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad mammarädslan gör med ditt liv




du fruktar
allt

ber
om kärlek

har du hört talas om hat

det ber du aldrig om

det som skulle kunna göra nåt för dig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP