Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi behöver motstånd för att växa




först bröst

sen tröst

sen ett riktigt ärligt motstånd




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-19 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP