Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna vackra bild på google


En fantastisk trappa som tar dig till vägens ände

Denna trappa är så färgrik och underbar
så mina tankar far åt alla håll.

Kan inte stilla mitt begär av önskan
att göra hela världen fri från detta
hemska dåd som pågår.

Tar emot alla som behöver min trygga famn
och ger dem kärlek så det glittrar i deras ögon.
Vad jag njuter när jag ser människor må
gott utav att 'bara vara' där.

Blundar och försvinner in i min egen värld
där ingen ondska finns.
Låt det bli en sådan dag idag utan ilska
och grymma ord.

Ser du något som inte är som det ska vara.
Stå inte och titta på utan ta till
handling och stoppa det.

Du ska få se att just denna 'handling'
betyder mer än vad du tror!

Denna trappa får mig att tänka
på all dess värme och skönhet som ska
berika världen!

Gör det du med!!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-19 06:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...mycket bra...
2015-12-24

    Dan Myrbeck
Det är verkligen synd att vi människor inte har det så bra som vi skulle kunna ha!
2015-12-21

  Lindha W Gustavsson
Som vanligt skriver du kloka ord som vi alla bör ta till oss - de säger en hel del, väl formulerat av dig.
Trappan var härlig, har aldrig sett nåt liknande förut.
2015-12-20

  Valter Örn VIP
Din hjärtefina dikt belyser motsatsen till den upptrappning av det våld och den ondska som pågår i världen ! Stor Kram !
2015-12-19

  Ljusletaren
Kan se på denna bild igen och igen. Minns inte om trappen finns kvar eller hur det var men spelar roll för den ger glädje.
Glädje i färg och form plus att se sin medmänniska förgyller livet och det fick du fram bra/ kram
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP