Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text till outgiven låt till svenska popjazzbandet Zzaj


I detta liv och de som följer

Jag kan bara se dig som min egen drog,
vi är två personer i en monolog,
vi är allt det fina som ingen annan såg,
du är mitt lugna vatten jag din höga våg.

Du viskar nära det sköra
det som ingen fått röra
jag lovar dig trohet
i detta liv och de som följer.


Kom med alla
brustna illusioner
till mig
jag vill skapa egna traditioner
med dig


Låt mig hjälpa till att göra världen hel
Jag är din livskamrat och en funnen del

Du viskar nära det sköra
det som ingen fått röra
jag lovar dig trohet
i detta liv och de som följer.


Ge alla dina brustna illusioner
till mig
jag vill skapa egna traditioner
med dig

Alla våra cirklar har nu mötts till slut, en dålig början kan visst få ett lyckligt slut
det är vi




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Fredrik Westin
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-19 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin