Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller

trädets sista blad att falla
för vems skull sitter det där,
i kylan
för sig själv
som en anakoret
utmärglad och krum

ska vi beundra styrkan eller fasas över ensamheten
ska vi se det som ren dumhet eller okuvlig envishet
där det hänger,
sist kvar
av en släkt med många syskon




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin