Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i blom

i fönstret står orkidéerna i blom
sträcker sig mot det svaga ljuset
som för att nå ut
igenom
förvirrade och desperata
omedvetna om att ljuset och kylan
är sammanlänkade

det förrädiska ljuset
en luftficka i ett sjunkande skepp
en förljugen blinkning i mörkret
ett oinfriat löfte om dag
på andra sidan glaset
nära natten




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin