Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säkra på sin sak

- jag vill ju inte säga att du gjort fel med ditt barn men så särskilt rätt är det ju kanske inte heller
välvilja kan vara ett vasst svärd
tänk vad alla kan och vet
mer Omega-3
mindre socker och vetemjöl
- det sitter i tarmfloran förstår du
- du vet väl att det där är rena giftet?
Alla så säkra på sin sak
- byt ut kosten, då ska du se att frälsningen kommer,
ett märkligt påstående till en ateist
jag tänker att det sitter djupare än så
om själen fanns så satt det nog där




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-24 22:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Jo, många kommer med råd och dåd
om mat som gör under och allt däremellan. Något dunderrecept finns ej, förutom min egen inställning.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin