Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sträng

se sträng ut
bara
som någon förmoder
någon faller
långraka ben
kanske bara som välter
åt den ena eller andra
sidan
hals bara så bakåt
utanför trappen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-12-19 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP