Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla mina kära vänner

 

Mina varmaste önskningar till er alla om en

riktigt God Jul för var och en av er på sitt sätt

och ett framgångsrikt och lyckligt Gott Nytt År

 

Ingrid




Prosa av Ingrid Trolle
Läst 537 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-20 00:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra uttryckt!

Önskar dig och alla andra
detsamma!
2015-12-21

  Bo Himmelsbåge
Varmaste tack för Din fina Jul- och Nyårshälsning, samt ett varmt tack detsamma!
2015-12-21

  Lars Hedlin
God Jul och Gott Nytt År <3 kram :)
2015-12-21

  walborg
Tack finaste Du för önskningarna som jag återgäldar och vill tacka Dig för Dina otroligt känsliga och bild- och betydelseladdade texter under hela året! Hoppas det blir många fler nästa år!!!!
2015-12-21

  Chawa VIP
Tack kära Ingrid! Önskar dig detsamma <3
2015-12-20

  stig wikman
TACK

OCH DETSAMMA
TILL DEJ.

GOJUL Å VARM KRAM.
2015-12-20

  Olof Lagerhorn VIP
Önskar dig också en God Jul och Ett Gott Nytt år min vän!
2015-12-20

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar även dig en innerligt fin Jul- och Nyårshelg tillsammans med dina nära och kära!
2015-12-20

    ej medlem längre
Tack vännen önskar dig detsamma av hela mitt hjärta kramar :)
2015-12-20

  Ulf Ekeram
tack, Ingrid. God fin jul följd av varm och god vår önskar dig ulf
2015-12-20

  Heikki Hellman
Glad och Givande Jul till dig
2015-12-20

  RitaBrunner
Det samma till dig kära Ingrid!
2015-12-20

    ej medlem längre
God Jul..
2015-12-20

  Ljusletaren
Tack det samma vännen/ kram
2015-12-20

  Palett
Tack, och detsamma önskar jag dig !
2015-12-20

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma!* Kram
2015-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Tack, min vän!
Önskar dig detsamma!
2015-12-20

  Katinka VIP
Ett år med mycket kreativitet och kärlek tillönskas du!
2015-12-20

  Gisela Nordell
detsamma till dig!Kram
2015-12-20

  KYREUS of Sweden
Goda nya dagar
tillönskas INGRID
från
Christer & Lizian
i Trelleborg
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle