Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga tankar

 

Här sitter jag mitt i natten

 med öppna ögon och klarvaken blick

jag tittar upp mot stjärnorna

långt bort i rymder oändliga

 

En stjärna blir en mänsklig själ

när tiden är kommen att resa 

jag kan känna det

när jag dras ut i det becksvarta mörka

 

En människa gör sitt bästa

nästan alltid och ändå

har jag inte gjort vad jag skulle

inte gjort mig till fulländning, inför dig

 

Jag trevar fortfarande som ett förvuxet barn

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-20 03:01



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tankar so kan komma på på lite äldre dar. Man har gjort vad man kunnat av sitt liv , men så kommer tankar upp om varför livet blev som det blev, och vad man skulle ha gjort och varför man tillät andra att lägga krokben för en samt mycket annat.
2015-12-26

  Lars Hedlin
Känsliga tankar i nattens stund!
2015-12-21

  Evelyn Falk Möller VIP
Jag känner också dragningskraften från rymdens stjärnor när jag ser upp mot dem - längtar dit av hela min själ - till mitt hem.

Vi gör precis det som är meningen att vi ska göra under den tid vi är här... varken mer eller mindre. Det vi inte hinner nu tar vid vid nästa reinkarnation. Så tror jag.
2015-12-20

  Palett
Fin text i en tillbakablick på livvet.
2015-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Vemodiga tankar om livet!
2015-12-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl livsbetänkligt i skrift
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP