Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peptalk

Det är dags att gå vidare. Ta nästa steg. Det är dags för nya platser. Ej vara feg. Lämna allt här bakom. Känna sig fri. Det är dags att gå vidare. Ta nästa steg. En ny dimension har öppnats. Ett nytt nästa liv. Jag känner enorm eufori. Mina Drottningnamn leder mig rätt. Har blicken framåt, av stolthet på alla sätt. Det är dags att gå vidare. Ta nästa steg. Ett nytt Jag har börjat. Mitt livs symfoni. Nu börjar det. *** *** *** (This is a new beginning. One road ends, and a new one appears. Head held higher and be The Queen of Your own Life!)

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-21 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale