Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt leva


anden

 

andligheten är individuell

 

finns eller ej

det vet man inom sig




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP