Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få

Han säger

Att få träffa någon

som får själen att darra

Rubbar obalansen

Skapar öppna armar

Någonstans att finnas

Ingenstans att gömma sig 

När glömskan är allt man vill

När glömskan är allt man vill

Då 

är något mer än vad han

någonsin kan förstå.

Då han är förlorad

Men ändå vinnaren

Oavsett om han någonsin

får det han aldrig kommer få

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pappakartong
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-28 23:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ett fint argument att ta till sig!
2015-12-29

  Linda CH VIP
Det är kärleken värd. Väl präntat!
2015-12-29

    ej medlem längre
det är en Ära att få...
man vinner hopp under alla
spader, +
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong