Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå forever

 

Vi har haft många adjö,
hejdå, som sista ord,
har tappat räkningen på dessa gånger
Tyvärr lite fegt skrivna ord,
ett sms dagen efter,
när huvudet har sjungit
på samvetssånger 


Vi har upplevt möten,
äventyr i total exstas.
Vi har varit i syndens centrum,
vår "paradisoas"


Trånande blickar,
en närvaro som glöden i mig tänder
Kyssar med passion,
och dina smeksamt lustfyllda händer


Jag har aldrig någonsin känt känslor,
som Du har plockat fram i min kropp 
Du, bara Du,
vet hur man med sinnen busigt leker,
och aldrig att jag till dig säger stopp


Om vår sista gång,
var vår allra sista,
med i hjärtat menat ett hejdå forever
Är väldigt svårt att tro,
då magin oss emellan,
säger Stanna,
Gå inte - lämna mig aldrig,
never


Vi har svävat uppe bland molnen,
och våra sinnen berusat 
Hur ska man tänka klart,
sudda ut något så förtjusat


Ska vår allra sista gång,
bli The End,
för alltid och för evigt,
vi ses aldrig mer igen
Tolkat med minnen från förr,
kan jag inte riktigt tro på orden,
jag har det på känn

Om det är hjärtat eller huvudet,
sinnen som suktar,
har jag inte klara besked på
Det enda jag vet är härlighetens centra,
och det är att vara dig nära inpå

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-22 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale