Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto , Copyrigh4 : Soligajag_1


En oförglömlig kväll

Denna kväll samlades vi arbetskamrater
för att fira Julen och ge varann ett litet
minne.
Skratt och bus om vartannat tills vi kiknade.
Så härligt det är att leva.

Fick in våran mat som vi njöt av på
olika sätt med ögon och munnar.
Hungern stillades och orden tog vid.

Minns tillbaka och ler så smått,
nu är jag tillbaka i mitt esse igen.

Fick beröm för mitt arbete och min
positiva anda.
Med all rätt känner jag.

Vid målsnöret får jag en chans
nu att visa att jag är jag.
Vunnit denna runda och obesegrad.

Livet ter sig på olika vis
där mitt fått sig en dunderskur!

Jippijaja!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-22 06:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna, glada ord...härligt...
2015-12-24

  Valter Örn VIP
Härligt med positiva människor som du !
2015-12-23

    Dan Myrbeck
Ditt engagemang
är finemang!

PS: Vad jobbar du med?
2015-12-22

  Lindha W Gustavsson
Kan verkligen glädjas med dig och dina känslor - som du klätt i ord som gör varje läsare glad. bravo!
2015-12-22

  Ljusletaren
Härligt att läsa om min fina och spontana och glada vän. Hör ditt glada vrål ända hit/kram
2015-12-22

  louisegirl
Sådana kvällar är livskvalitet och guld värda <3
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP