Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Sunrise

let´s dance with the lions
let´s start a riot
let´s do what the heart dicier
let´s start a fire

we all know the leaders are all liars
let´s plant the seeds with dope rhymes yo!

the energi will make us rise yo!
we seen demonic leaders make the young die
the enemy will know we never bow down!
the remedy is coming see the sunrise <3




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 14:54



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
kul att du gilla den =) det är ett dubstep beat jag gjort o samplat från en låt jag gillar, inget av denna text är med på låten. tänkte göra en ballad av denna text dock, kan länka när den e klar ;)
2015-12-22

  Ljusletaren
Sånt här gillar jag när musik och text plus sång får följas med. Synd bara att din röst hörs så svagt och långt bort
/ kram
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl