Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om depression..


Jag räcker inte till

Att känna att man inte räcker till
Det känns som att stå still
Ute på ängen
Ståendes i mörkret
Känns som att ligga på dödssängen
Inget hopp finns där
Min egna kropp är det enda jag tär




Bunden vers (Rim) av Bloodshot
Läst 550 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-23 00:20



Bookmark and Share


  Maud Louise
Din egna kropp - din själs boning är det bästa o vackraste du äger och vara rädd om.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot