Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli fri?

Jag har hört dessa lögner över tusen gånger
Och jag har sett allt detta förut
Varje sekund är ett helvete, när dagarna inte är bra
Varje helg är en stad för utopi och blod
& jag vill inte göra detta själv
Men du bara står och ser på när jag jobbar för min själ

Det är svårt att få be
När tiden står stilla
Och det känns som en orkan
Ska jag drunkna eller simma?
Jag får vänta och se

Men ingen vill lyssna på mitt skrik
När kommer dessa demoner att lämna min själ
Och släppa mig fri?

Svaret finns i slutet av tunneln
Men när ska jag någonsin hitta min väg dit?
Ska jag stå och vänta på mitt öde, eller ska jag leva mitt liv i en lögn?
Min kropp är bruten och mitt skelett brutet
När ska jag kunna ta mig ut?
Ut ur denna svarta tunnel, med få ljus, och bli fri?




Fri vers (Fri form) av Bloodshot
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-15 18:44



Bookmark and Share


  Maud Louise
Starka och tragiska ord som ropar efter hjälp! Om detta handlar om dig själv vill jag bara säga simma vännen simma....
Hitta någon som vill lyssna på riktigt.
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot