Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust efter plågsamma nätter

En sådan stor lust
Efter att få plåga sig själv
Att se sitt hjärta flyta i en forsande älv

Att dyka efter ett stenigt botten
Det är som att få nitlotten

Hopplöst försvunnen
Skurit av munnen
Liggandes på steniga klippor
Kippandes efter andan
Måste jag hoppa genom glasverandan?
 
Ett viskande ja
Säger du borde dra

Glasskärvor genom hela kroppen
Känns ända in i benmärgen
Det enda jag kan se är den enade färgen

En sådan stor lust efter plågsamma nätter.




Bunden vers (Rim) av Bloodshot
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-07 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot