Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ett av det farligaste känslorna? - Stolthet

Att se mig gråta
Är det något du mår bra av?
Att se mig lida
Varför står du på sidan av och skrattar?
Du är bara en av dom som retar mig
Jag känner hur liten jag blir
Jag krymper
Tills jag bara är ett sandkorn
Ett sandkorn av en hel strand
Jag är bara en i mängden för dig

Du har beslagtagit många
Varenda en är borta nu.

Varför förstör du för mig?
Varför ska du finnas där?
Varför kan jag inte bryta dig i bitar?
Varför klarar jag inte av ett sådant enkelt uppdrag?
Varför kan jag inte lägga dig ner?

Jag har lärt mig efter många år.

Din stolthet är för stark.
Och jag vet det nu.




Fri vers (Fri form) av Bloodshot
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-12 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot