Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt säger sig självt..


De som inte förstår

"Ryck upp dig"
"Va inte så lat"
"Du måste sluta va så negativ hela tiden"
"Du gråter för att folk ska tycka synd om dig"
"Du skär dig för att få uppmärksamhet"
"Sluta komma med ursäkter"
"Sluta överdriva"
"Allt handlar inte om dig"
"Lär dig att ta tag i saker"
"Du behöver ingen hjälp"

"DU. ÄR. NORMAL."




Fri vers (Fri form) av Bloodshot
Läst 569 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-23 00:55



Bookmark and Share


  Maud Louise
Många människor är väldigt snabba att döma, ge råd och tala om hur allt ska vara även om de saknar erfarenhet av det som det gäller! Bättre att vara tyst då!
2016-01-05

  Erik Gefvert
"Har du testat att bara vara glad?"
"Jag var också lite nere en gång."

Vad skulle en depression vara utan denna djupa förståelse?
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot