Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter fast i tiden

Du säger att jag ändra mig måste
När det enda jag gör är att kämpa för varje dag
Det känns bara som ett enda hårt slag

Att alltid starta om från början
Känns som att fastna på en och samma låt
Och i halsen har det fastnat gråt

Jag sitter fast i tiden
Jag lever i ett skal
Jag vet att detta ej är min sagobal

Skuggan i hörnet har väntat på mig
Men hade det varit lättare om jag din sol var
Jag hoppas bara att du stannar kvar







Bunden vers (Rim) av Bloodshot
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-27 01:53



Bookmark and Share


  Maud Louise
Det är så lätt att säga till andra vad de ska göra! Skulle vara bra om det fanns fler insiktsfulla o förstående människor. Ett bra sätt (ett verktyg) att komma ur skalet o inte fastna är att skriva, skriva, skriva..... Har hjälpt mig! Du skriver bra så fortsätt.....
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Bloodshot
Bloodshot