Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul då och nu

Har haft fantastiska julaftnar,
pysslat om familj och släktingar.

Pyntat och lagat mat, suttit med
en mugg glögg kl 24.00 dan före
dan och njutit av såpdoftande golv
och ljuset från granens ljus och glitter.

Bara jag och "tomten" vaken.
En söt hyacintdoft väcker mig och
jag smyger ner i nybäddad säng.

Julafton kom som en virvelvind med
glada röster,skratt, samling runt mat
och Kalle Anka. Sen var det paketöppning.

Kvällen fortsatte med spel där skratt och
tårar blandades i en salig röra.

Idag ser allt annorlunda ut. Pojkarna
har egna familjer och bor flera timmar bort.
De har sina egna jultraditioner med sina kära.

Jag kommer att sitta med en julbok
och stoppa i mig en och annan
pralin med ljus och brasvärme runt mig.

Ladda och vila inför juldagen då kalkonen står på
bordet och jag öppnar dörren för mina nära och kära
Vi kommer att kramas och njuta av ett dygn tillsammans

Jag önskar er alla en God-Jul med en varm kram!
Tack för att ni finns









Övriga genrer av WyS VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-23 09:25



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken underbar Jul och värme!!
Ser nästan mig själv i detta foto med mina föräldrar och syskon!
Mysigt !!
2016-01-05

    ej medlem längre
Ljuvlig text - gott nytt slut också! :)
2015-12-28

  Lars Hedlin
Tack för denna! .)
2015-12-27

    ej medlem längre
Fint skildrat, njut av lugnet!:)God Jul!

2015-12-23

  i af apa
låter mysigt!
god jul!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP