Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna Julfoto pä google


Vill Önska en Riktigt God Jul till alla poeter.

Nu står Julen i intågande,
vill önska er En Riktigt mysig och fröjdefull
jul i kärlekens tecken.

Ge alla dina nära och kära en innerlig
kram som gör dem varma inombords
tills kroppen blirsom en geleklump.

Nu har vi gett kramar till höger och vänster,
bytit dessa värmande tjänster.
Ler brett och Önskar er alla mina fina
poesi vänner en mysig och kärleksfull Jul!!

Kraam Kram // Soligajag_1






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-23 14:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Önskar självklart desamma!

Bara inte Julen står för dörren
så den hindrar tomten.
2015-12-28

  Valter Örn VIP
Jag hoppas du har en lugn och skön jul och precis som du själv vill ha det, det sär du värd :)
2015-12-25

  Lindha W Gustavsson
Önskar dig också allt gott!
2015-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Detsamma vännen...
2015-12-24

  aol
Stor julkram tillbaka vännen,
2015-12-23

  Robin V
God jul!
2015-12-23

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma!
2015-12-23

  louisegirl
Tack och detsamma, till dig <3
Julkramar
2015-12-23

  Lynx63 VIP
GOD JUL =)
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP