Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid som förflutet


Fragment

Fragment av vad som varit
tänker på min mamma
ser henne när hon målar
hon sitter på en terass
med utsikt över en by vid Tejdes sluttningar
nu kommer min far och ska ut med min bror
på en fisketur, vi är på Rånö år 1974
mormor Ruth snoppar krusbär och
säger till mig att gå ut i solen, jag är 8 år.




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 113 gånger
Publicerad 2015-12-23 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa