Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med livet i nuet.


God Jul till mina läsare, medlemmar och vänner.

 

 

Inte vid denna tid,
Inte för närvarande,
Inte för sista gången,

Det är för evigt,

Liv har inte upphört så skynda er och njut!

God Jul och Gott Nytt År.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-24 00:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
God Jul & Gott Nytt År !!
Merry Christmas & Happy New Year!!
2015-12-30

  Annie b'larsson VIP
God Jul & Gott Nytt År
2015-12-25

    ej medlem längre
God Jul till dig också!
2015-12-24

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig God Jul och Gott Nytt år!
2015-12-24

  the apache kid VIP
Merry Christmas and a Happy New Year!
2015-12-24

  kjell-åke bearfoot VIP
God jul och Gott nytt år
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP