Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om personligt utnyttjande, kränkande, hotande - Saga Speciale. Smack på dreglet.


haven niat, back to buisness one

 

devember de ber
senomber de gör

times tree
shim shameri

so I go 'am
I go bro justified

them shovels
där skären tuppas

som hinkar handtagna
right brother in arm

mod att hälla ur

alla bundna ögon
vid vägars ände

hav efter hav hänsynslöst

dråpslagen oförrätt äts
finn fem fel

mäts bryns kruppas
vid vansinnets del

iver

så tackas kalkon
för hjälp

turn'em turn'em
dig'em down

de uppståndna hornen
blow blow'em blown

synliga sin In U Ate
vem behöver fate of mate

don't touch don't pray don't say 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 241 gånger
Publicerad 2015-12-24 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri