Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kille som lever i det blå...


Den ystre drömmaren


Hela vilda världen

Han säger Tittut
fångar stjärnor med händerna
och släpper dem

ser hur de ivrigt rusar bortom
ridåers räckvidd
utan vilja att resa tillbaka
så att
han kan fånga dem igen

Det skaver mot knäna
men
han hänger kvar

önskar att himlen är hans.



27/10 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-24 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP