Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något slags längtan


Tillbakablick


Hans minne finns
där blickarna vandrar
där guldmolnen lyser
där blomsparven flyger
och växer mot alltet
blir glitter och hägn

Det fryser
det rycker
av liv och förtvivlan
Hans måne är lila
får skrämmande skuggor
Han lever där ute

Hans minne väcks
och vart han än tittar
syns blåglasets väggar
safirernas lampor
den doftande planen
som en gång var hans.



18/10 2015




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-25 00:08



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fin rytm till vackert innehåll.
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om längtan och saknad!
2016-01-12

  Åsa Njunjes
Vemod & längtan som når in i känslan. Fint!
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP