Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se till mig som liten är.

Gud som ska hava barnen kär.
Som ska se till mig som liten är.
Var har du tagit vägen, just för mej.
Jag är ensam nu o behöver dej.
Jag har mist alla jag höll kär.
O nu står jag ensam här,
Lämnat min familj o mitt land.
Torr i munnen som öknens sand.
Känner inte igen en enda själ.
Är livet som e kvar, min akilleshäl.
Kallar på dej för att få ett svar.
Varför har du lämnat mej ensam kvar.
Ensam i ett land som inte ser mej.
Nu behöver jag verkligen dej.
Min Gud, har du övergivit mej.
Ser du inte mej som liten är.
Du behöver inte dela något hav.
O Jesus behöver inte lida alla kval.
Jag vill bara att du ser.
Jag inte klarar att va ensam mer.
Bröd o vin behöver inte jag.
Jag vill bara hoppas på en ny dag.
Inga mirakel som en buske som brinner,
Vill bara att min rädsla försvinner.
Min Gud, se till mej som liten är.
Jag står ju ensam o väntar på dej här,




Bunden vers (Rim) av Österlens vardagspoet
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-25 18:18



Bookmark and Share


  aol
Verkligen så starkt berörande
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Österlens vardagspoet
Österlens vardagspoet