Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka inte mina tårar.

Torka inte bort mina tårar.
För jag vill tro, det kommer nya vårar.
Torka inte bort mitt hjärtas sorg.
Som skyddas i kroppens borg.
Smek inte tröstande min kind.
För kärleken e inte blind.
Låt mej känna hur ont det gör.
När någon, mitt hopp förstör.
Låt mej bara få lov att gråta.
När jag ej längre, kan förlåta.
Jag tror mitt hjärta redan vet.
Att sorgen är hjärtats hemlighet.
Jag tror jag redan känner.
Hur mina tårar bränner.
Känner oron i min mages trakt.
Vet hur oron kan öka sin takt.
Vet hur det känns att mista.
Känslan av när hjärtat ska brista.
Så snälla, låt mej få känna allt.
Även när hjärtat är hårt o kallt.
Torka inte bort mina tårar.
För jag tror ändå, det kommer nya vårar.




Bunden vers (Rim) av Österlens vardagspoet
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-25 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Österlens vardagspoet
Österlens vardagspoet