Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden, blir bara ord.....

Så mycket jag tänker, så jäkla mycket jag känner.
Så många jag känner, och vissa är ju vänner.
Allt blir bara ord.
Sätter ord på allt jag kan.
Hittar fel på varje man.
Allt blir bara ord.
Bär jag skulden själv idag?
Är felet kanske bara, jag?
Allt blir bara ord.
Tar min skuld och kryper ner.
Under täcket är det ingen som ser.
Allt blir bara ord.
Bäddar in all ångest och oro.
All min övertygelse och otro.
Allt blir bara ord.
Ja, ja, ja jag vet.
Allas vår hemlighet.
Allt blir bara ord.




Bunden vers (Rim) av Österlens vardagspoet
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-12 18:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igenkännande
Bakom orden
Finns?
Ärlighet. utan
Lögn och baktankar.
Fint eftertänkansvärt
Skaldat!
:)
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Österlens vardagspoet
Österlens vardagspoet