Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett foto jag hittade på google


Ett underbart lugn infinner sig i kroppen

Vilken härlig känsla det är när kroppens
alla lemmar kopplar av och befinner sig
i detta lugn.

Mår så gott utav att 'bara vara' och njuta
av ledighet och avkoppling.

Alla ni som har ett kall som är det bästa
och roligaste ni vet, passa på och ladda
batterierna dessa dagar och sköt
om hela dig.

Jag njuter av lugnet som intar min lekamen
och ger mig åter ny energi.

Det strömmar ut något som heter
livsvilja , att ta tag i allt som legat i dvala
några dagar.

Just nu vill jag befinna mig i detta
sköna vakum av bomull som
stänger av allt runt omkring.

Fantastiska bilder visar sig i ditt
inre där du vill stanna och
få ro.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-26 07:44



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Finstämd text om vila lugn och återhämtning. Bara vara är lika underskattat som viktigt. Lugn rofylldhet som ger andlig energi. Tack för denna text som var mig välbehövlig.
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Den som laddar batterierna
får ett liv med spänning.
2015-12-28

    ej medlem längre
En hälsosamhet, gott!
2015-12-27

  louisegirl
Härlig och avkopplande, är din fina text
2015-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Skön text...
2015-12-27

  Gunwale VIP
Det låter härligt!
2015-12-26

  Valter Örn VIP
Den arbetandes lön är väl värd sin vila och avkoppling ...
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP