Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfunnen i dig

 

Nu är jag äntligen framme

där jag hör hemma,

jag är återfunnen i dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-26 16:39



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Så vacker i sin enkelhet.
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP