Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsrytm är här !


Visst i Livet är nästan oundvikligt nervöst..

Såsom en första dejt, nya gummistövlar i djup vattenpöl, första kyssen..,ge ut en första bok..
Och man frågar sig lätt är jag redo ? Ibland får man kasta sig ut, utan att invänta svaret !

Min debut diktsamling "Havsrytm" finns nu att köpa ; 185:-/st, frankerat och signerat .

(vid intresse mejla mig gärna på:tess-70@hotmail.com)




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 523 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-27 12:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt lycka till och kram <3 :)
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Jättestort Grattis!

Jag tror det spelar stor roll att du varit medlem här länge innan du
ger ut första boken - det är bra
att läsarna vet att en finns!
2015-12-28

  Hanna Mari Wallin
All Lycka och varmt grattis!
2015-12-27

  stig wikman
GRATTIS TERESIA.
( å go fortsättning )

KRAM FRÅN SW.
2015-12-27

  KYREUS of Sweden
LYCKA TILL!
2015-12-27

    ej medlem längre
Lycka till!
2015-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Gratulerar, min vän!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell