Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HTTP://MRHAGMAN.BLOGG.SE


VERBAL BOXNING

skriver en sång vill få med er på noterna/
livet är skoj om vi får le och ha roligt jao!/
sen jag var en liten pojk har jag spelat de tonerna/
sedan visat stolt att jag var modigast/

skrek fuck all norm! slungade stenen mot Goliat/
vissa folk fattar noll! står i ledet för hororna/
storm av masskontroll gör era händer blodiga/
när det säljs en pickadoll och ej mord hindras/

och fattigt folk tvingas äta skräp på soptippar/
det är en enda ond cirkel som jävla kräk påtvingar/
ohindrat genom varenda träds årsringar/
stå och titta gråt och fnittra, ignorera? gå då fitta!/

se min ilska attackera i verbal boxning/
se den finta sakta ner med total räckvidd/
blinda leder blinda fatta det är oral fäktning/
men vi kan hindra slakt och riva Babylons fästning/
TA DOM I RÄTT TID!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-27 15:17



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Jag vet inte om jag är gammelmodig men jag skulle önska att du bytte ut orden horor och fitta till lite mildare ord.
Sedan så saknar jag din sång och din musik till dessa ord som berättar så mycket om dagens samhälle. Berörd och det är ett bra betyg/kram
2015-12-31

    Sefarge VIP
Tiden är Nu!
Vi ska skapa
Där andra rivit ned
Bra kampdikt med känsla!
:)
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl