Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där...

    

 

 

 

bland...

bakom molnen

finns solen

skymtar mellan blå glipor

oåtkomlig

 




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-27 15:30



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Inget åtkomligt kan tävla i värde med här gestaltad oåtkomlighet, som föder allt åtkomligt.
2016-04-12

  Lars Hedlin
Mycket fint och varmt framfört!
2015-12-29

  ULJO
Mycket bra. Bokmärke
2015-12-29

  Maria Sundelin VIP
Känner vårlängtan i dessa rader
Kramar
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Solen bra
belyst.
2015-12-28

    ej medlem längre
Himmelskt vackert - om den efterlängtade...
2015-12-28

  Bo Himmelsbåge
Vacker dikt om Solo Mio...
som finns Där...
så oåtkomlig o kär
men ändå så när...
2015-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin text med stort djup!
2015-12-28

  walborg
Tillitn så vackert formulerad - tilliten en visshet i vårt inre.
2015-12-27

  Olof Lagerhorn VIP
Vår livgivande stjärna, och vi inför den, i några kloka och insiktsfulla rader.
2015-12-27

  KYREUS of Sweden
Tack & Lov
2015-12-27

  aol
Så vackert skrivet vännen
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle