Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sitter fast i nätet.

Slutet

Nära

Repriserna
återkommer

Tekniken skapar
egoblomstring

Manipulerade till
konstgjord lycka genom
luftflödet.

Spindelnätet över vår planet
har fångat alla flugor.

Alla är snart uppätna

Ingen kraft för när
kontakt finns kvar, insnärjda
väntande på långsam död.

Isolation blir vår undergång.









Övriga genrer av WyS VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-27 18:28



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Mycket bra skrivet om dagens kontaktnät som
Är ett konstgjort kontaktnät , tomt utan könslor.
Tur det finns människor som bryter sig ur detta och Ger av sig Själv utanför detta spindelnät.
2016-01-05

  gunnnar nylund VIP
Ha,ha... så kan man faktiskt se det.
Etermedia spinner sina nät som tyglar
oss till villiga konsumenter... ingen
kommer undan.
2016-01-02

  Lars Hedlin
Vad händer när väl tekniken falnar?
2015-12-29

  ingenmening
"Alla är snart uppätna"

Det finns inte många kvar som inte är det. Så otroligt tänkvärt.
2015-12-29

    ej medlem längre
Jo kan bli så av ett beroende - men individen måste vara stark nog att bestämma och välja själv.
2015-12-28

    ej medlem längre
"Tekniken skapar
egoblomstring" , och
"Manipulerade till
konstgjord lycka genom
luftflödet." Ypperligt bra skaldat!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP