Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök att leva utan mig

Du är kall
nu blir allt klart för mig
du lämnar mig
slutet av det hela är här.
Sängen är kall som du
jag blir kvar ensam
och du försvinner långt bort nu.

Försök att leva utan mig
då kommer du att förstå vem som är vem
när du går och provar med andra
att skaffa fram kärleken
kommer du att veta vad som gör ont.
Du kommer att komma tillbaka
då kommer det vara för sent
med din sorg får du börda
vänd dig om och gå tyst.

Arnela Arre Kurbegovic (2015-12-28)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-28 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela