Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar alla poeter ett Gott Nytt År och med en önskan om ett kreativt 2016, med massor av nya dikter och texter att läsa...


Dagar i kojor och nätter i slott

En endaste sista dag ska kramas ur, sedan är detta år ett minne blott... Dagar av händelser skall packas in väl dagar i kojor och nätter i slott... Sno runt ett snöre och släng in i arkivet i kronologisk ordning, så som livet 2015 blev skrivet Tårar och skratt vemod och lycka Kärlek och passion och allt omkring som livet smycka Dalar och toppar, bestigna berg Diagrammet gick upp och ner med livspalettens färg Sömnlösa nätter. och fattiga dagar mötte både byråkrati och hinder med Försäkringskassans konstigt tolkade lagar Årets sista dag är strax här och skall vid klockan 24 avslutas Helst med någon nära, dig så kär, men min nyårsafton blir att ensam avnjutas *** *** *** Önskar alla poeter ett Gott Nytt År och med en önskan om ett kreativt 2016, med massor av nya dikter och texter att läsa...

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-30 00:58



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tänker lite som så
när jag läser dessa dina rader
att även om det varit ännu ett ensamt år
så vill jag möta det nya året
med tanken på de möjligheter
till förändring som det kan bjuda mig på ...
Önskar även dig ett innerligt
Gott Nytt År
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale