Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande kvinna

Jag har tänkt att släppa på tankar om ensamhet att inte falla i oro och nedstämdhet Att tvinga in känslor av positivitet låta dessa tankar ta plats lämna företräde för en gladare identitet Att var dag så frön och inte låta ensamhetstanken vinna Vända på slanten ej projicera och tvinna Jag har tänkt att inte låta vemodet ta över Öppna ögonen och se en horisont Vidga vyer i sinnet Det är nog vad den levande kvinnan i mig behöver Jag vill hitta Hon där, som var glad, säker och skratta Jag vill finna Hon där som gnistrade, och gömma undan kvinnan, som skriver av sig om natta...

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-30 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale