Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna på Google


Nyårsfirande människor med 'bubbel' och 'babbel' .

Idag ska jag bege mig in i vimlet
av människor som babblar utav bubblet
som intagit deras kropp.

Jag har kommit till insikt att avstå
från detta bubbel nu.
Tar lika gärna en pommac och skrattar
och umgås som en prinsessa ändå.

Ge mig ett skäl att denna dryck är något
positivt och gör dig till en bra människa.

Jag ser mig omkring , njuter av att se alla
människor som virvlar runt på dansgolvet.
Sneglar på min kavaljer som har ett härligt leende
i ansiktet när han blickar in i mina blå ögon.

Är så stolt över honom som tagit en citron vatten
till älgsteken som vi nyligen smält ner .
Nu dansar vi av denna rätt så det slår gnistor
om oss.

Tröttheten tar ut sin rätt och jag beger mig till
baren för att inta lite isvatten.

Ser mig runt omkring och någon vinkar febrilt till
mig från ett hörn, vakten som är en vän till mig sätter
tummen i vädret och nickar.

Nu börjar uret närma sig tolvslaget och alla intar
dansgolvet med sina glas.
Jag står med min kavaljer som ger mig en puss och kram
sedan önskar vi varandra ett Gott Nytt År!!

Kan denna kväll bli mer ljuvligare än så!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-30 10:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig kväll du beskriver...fint...
2016-01-04

    ej medlem längre
Pommac'` är helt klart passande denna kväll!! ´'
2015-12-31

    Dan Myrbeck
Du verkar INTE behöva alkohol,
du njuter av livet ändå!
2015-12-30

    ej medlem längre
Du delar alltid med dig så frikostigt av tankar och glädje...så också denna gång. Jag blir glad av att titta in på din sida...tack för allt du ger.

2015-12-30

  louisegirl
En alldeles underbar kväll <3
Fint skrivet!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP