Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


Ge dig hän av Lyrikens spännande värld.

Just idag beger jag mig in i lyrikens magiska
värld.
Kan inte med andra ord beskriva denna
lust och rus som intar mitt inre när
jag befinner mig på denna resa.

Ser mig själv blicka in i denna värld av
magi och trollkonster.
Vill stanna kvar där en stund till så
mitt inre lägger sig som en kokong.

Andas ut och ger mig själv denna
fantastiska resa dit jag begav mig
under morgonens färd.

Luften välkomnar en stark arom
av lust och fägring.
Tar till mig allt och jublar ut min
glädje att befinna mig på topp.

Jag lever här och nu!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-30 10:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Smittande fint...
2016-01-04

  Ljusletaren
Min kloka och älskade styvpappa brukar säga så här; " Läsa en dikt eller ett poem är som att läsa den bästa tjockaste boken för det ger så mycket till läsaren" *sant*
Tack för dina ord om hur mycket kraft en dikt kan ge oavsett om den skrivs eller läses/kram

2015-12-31

  Valter Örn VIP
Jag förstår varför du känner "flow"; soliga Du. När man skriver skapande text så sätts tankeverksamheten igång för att få till något som man själv blir nöjd med. Man lär sig mycket medan man tänker ut någonting och får man sedan feedback så får man ytterligare stimulans.
2015-12-30

    Dan Myrbeck
Välkommen säger jag genom att citera mig själv:

Poesi
är magi.

Lös enkel biljett till poesins förtrollade land!
2015-12-30

    ej medlem längre
Livet bubblar och berusar i din fina text! Tack.
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP