Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till Mary J


Stukade Livsnjutare

ordtrollar jävligt coolt spottar på snuten!/
för många djävulshorn som står upp bocken bruse/
som förångar glädjen bror så vi reppar buset/
becknat hägget jo men för under åttatusen/

inga överpriser om du behöver weedet/
men klart det blir dyrare om du köper lite/
men köper du ofta så höftar jag en extra knatch till biten/
becknarstilen från gamla skolan straight from pite!/

hundrapriser eller en femma för fyrahundra/
flummar glider till ställen vi kan puffa/
mer än på facebook vänner nu fyller vi lungan/
och till beatet vi gungar ey vi bygger en bong jao!/

flyger fram som att av vinden va fångad/
södrahamn ja där softar vi ofta/
är ölen varm? det finns vatten du kan stoppa där borta/
o låt aldrig grisen fånga dej soldiah!/

vi sitter och fnissar fixar trixar/
slickar klistrar rissla till spliffar/
blaze blaze till Sizzla och bra sånger/
hey babe! dags att tända glasbongen/

jag älsk hejn! älskar att va beng/
det känns great att vänstra med Mary-Jane/
testa nya strains och mecka hela kwälln/
hela natten hela morgonen hela dan bara blaze!/

inget knas no haste bara chilla röka haze/
till den grad att jag med bruden vill föröka mej/
för är man beng har man skönast sex/
ja för är man beng så flödar all text/

ja för är man beng så dövas all stress/
dövar all depp! aldrig testat? pröva min vän/
bara slå en pling så kan jag möta dej sen/
du får hundra kurs inga jävla överpriser/
peace man!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-31 11:31



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Fint!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl