Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkning

10.
9,
8,
7,
6,
5,
4,
3,
2,
1.

Önskar er ett Gott Nytt År

och att alla får
en trevlig kväll,
så gott det går.

God fortsättning på ett poesiår
där vi skriver dikter,
som kanske inte alla förstår,
men det går,
om man tänker lite extra,
och mer därtill,
alla gör sina tolkningar
bäst de vill,
om mindre en en timma,
firar vi nytt år
och stimma
58 minuter,
nedräkningen har startat,
vi firar nytt år så storartat,
med värsta middag de luxe
och ett glas rött,
se till att när timmen
är slagen
stå nära HON
som du vill kyssa så sött

Gott Nytt År




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-31 23:04



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Så pessimistisk
2016-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Det skulle inte förvåna mig om jag får en cancerdiagnos eller dör 2016.
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale