Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://dreammy.org/cloud/profile&u=hagmansebastian


Bejakar Mitt Bestridande

förnekar ej
att jag bejakar mitt bestridande
förenad eld
när vi vaknar utan krigande

förmedlar än
att jag hatar allt lidande
förnedrade, hjälp
oss nakna som kastar sten

förnekar ej
att jag bejakar mitt bestridande
vill ha tillbaka mitt liv ande
saknar min sol stigande
bevakande storebror svinar mer

så jag bejakar mitt bestridande....




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-01 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl