Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext


tiden bara går

 

tiden bara går

och jag står här och ser på

tänkte göra något viktigt

men nu börjar det bli sent

 

tänkt och älskat

och förblindats då och då

och tiden bara går

jag tiden bara går

 

drömde om så mycket

och livet kändes långt

nu tittar jag i kalendern

och det är  ganska trångt

 

stoppa tiden, tag min sång

gör dagen vilsamt lång

att hinna ventilera

min spröda längtans språng

 

nu är det ganska sent

 och månen skiner blekt

på stigen där jag går

men i min tanke är du med mig

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gisela Nordell
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-01 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tiden går alltid för fort....
2016-01-02

  louisegirl
Fint om tiden, som går allt för fort
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell