Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto, Copyright : Soligajag_1


En underbar början på detta Nya år 2016.

Kan med glädje berätta en fin saga nu.
Har fått fortsätta med mitt älskade kall med riktiga
pengar i ett år. Ska ta hand om mitt 'skötebarn' ensam
med lite hjälp då och då.

Gissa om jag ska baka olika finesser med tillbehör så det osar hett.
Till och med under lunchen blir det nyttig mat.
Men såklart serverar jag mina älskade kanel/vanilj bullar.

Jag ska njuta och njuta varenda dag utav alla gästernas glada
och lystna ögon när dem slår sig ner vid Cafét och tar den
första tuggan av vaniljbullen.

Nu har mitt lugn lagt sig inom mig när jag äntligen
får styra och ställa på mitt sätt.
Ingen som står där och domderar med pekpinnen.
Äntligen har jag fått min dröm uppfylld.

Behöver inte tänka på nånting annat än recept och
ta emot önskemål från gästerna.
Beställningarna kommer jag att ta emot med ett extra
leende och bara stråla inombords!

Lägger upp mina härliga bakverk här
i omgångar och skriver en liten dikt
om varje bakverk.

Jag älskar att stå i mitt kök och tillverka
alla olika delikatesser som doftar så ljuvligt.
Härliga underbara värld !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-02 07:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, hellre självständigt
än chefsomständigt!
2016-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så härligt att få göra det man verkligen vill och trivs så bra med...lycka till...
2016-01-04

  aol
Kan man få smaka, blev så glad för din skull kram så fint skrivet med så stor känsla,
2016-01-03

  Ljusletaren
Vad säger du ... grattis och grattis och detta är du värd :-) Underbart och jag gläds med dig/kram
2016-01-03

  Valter Örn VIP
Delad glädje är dubbel glädje som du frammanar med dina läckra bakverk och glada och positiva texter.
2016-01-02

    ej medlem längre
Blir så glad åt din glädje!
2016-01-02

  louisegirl
Åh så härligt och fint skrivet...
Kan riktigt känna lukten av nybakat, blir glad av att läsa din fina dikt och bild därtill
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP